Reflex Integratie in combinatie met neurofeedback bij spierverkortingen/ ASS en ADHD

Mijn zoontje Daan van 11 jaar,  bekend met ADHD en veel kenmerken van ASS, had erg veel pijn aan zijn benen/voeten en kon hierdoor niet voetballen. Hij werd via de huisarts doorgestuurd naar de orthopeed en die gaf aan dat hij zooltjes nodig had en naar fysiotherapie moest. Intake bij de fysiotherapeut gehad en die gaf aan dat het er wel complex uit zag en niet goed wist of ze hem wel goed konden behandelen. Na overleg met mede collega’s werd het advies om naar praktijk Sterre te gaan.
Wij zijn ontzettend fijn en open ontvangen bij Praktijk Sterre, zijn allemaal erg liefdevol en hebben een luisterend oor en willen je echt helpen. Mijn zoontje kreeg reflexintegratie en kreeg oefeningen mee voor thuis, al vrij snel werden de klachten wat milder. Het advies was ook om de neuroptimal te proberen omdat hij ook veel onrust in zijn hoofd ervaarde en zelf niet lekker in zijn vel zat. Hier heeft hij ongeveer 10 sessies gedaan.
Hij merkte na de eerste keer verschil en daarna niet meer.
Nu is hij ongeveer 4 weken geleden gestopt bij Praktijk Sterre en heeft geen klachten van zijn benen/voeten meer en kan weer voetballen en ervaart veel meer rust in zijn hoofd. De omgeving merkt dit ook erg goed, zo fijn om te zien dat je kind zich weer happy voelt.
Wij zijn super blij met Praktijk Sterre geweest het zijn stuk voor stuk TOPPERS en je wordt echt gezien als persoon!
Mariska