Over ons

Praktijk Sterre is een praktijk voor fysiotherapie, neurorevalidatie en individuele begeleiding.

We richten ons op de behandeling en begeleiding van kinderen, jongeren en jong volwassenen met neurologische klachten op basis van o.a. hersenletsel (zowel traumatisch- als aangeboren hersenletsel).  Ook behandelen wij kinderen en jongeren met genetische syndromen en kinderen met een motorische en/of cognitieve achterstand. 

De doelen worden in samenspraak met u opgesteld en periodiek geëvalueerd. U kunt er voor kiezen om bij de behandeling van uw kind aanwezig te zijn om op deze manier de oefeningen te leren zodat u deze thuis kunt herhalen om sneller tot het gewenste resultaat te komen. Behandelaar en ouders vormen samen een team om het kind stappen te laten maken en te laten groeien. 

In onze praktijk hangt een open en toegankelijke sfeer waar een goede communicatie een belangrijke speerpunt is.

Door de plasticiteit van de hersenen is het mogelijk om nieuwe paden aan te leggen in de hersenen zodat functies weer terug kunnen komen of voor het eerst ontstaan. Het is hierbij van groot belang om de juiste prikkels toe te dienen in de juiste frequentie.

Praktijk Sterre heeft therapiemethoden vanuit de hele wereld samengevoegd om tot verbluffende resultaten te komen. Daarnaast maken we gebruik van verschillende devices om de therapiemethoden te ondersteunen/versterken namelijk shockwave, elektrostimulatie en neurofeedback.

Visie Praktijk Sterre
Ieder kind en jongere met hersenletsel heeft recht op de juiste therapie en begeleiding om stappen te maken in zijn/haar herstel, ongeacht de ernst van het letsel.
Praktijk Sterre geeft aan ieder de kansen en mogelijkheden om te leren en vooruitgang te boeken met als doel de kwaliteit van leven te verbeteren.
Hierbij wordt het gehele systeem (ouders, verzorgers en/of begeleiders) om het kind/jongere betrokken bij het herstelproces.
Praktijk Sterre blijft zoeken naar (nieuwe) mogelijkheden en volgt de wereldwijde ontwikkelingen binnen de neurorevalidatie.
Naast onze grote schat aan kennis werken wij vanuit ons hart.

Graag helpen wij u in het herstelproces/ontwikkeling van uw kind.

Samen zijn we sterk en geven we uw kind de kansen die hij/zij verdient!

Om mijn CV te bekijken klik hier