Kelly stelt zich voor

Kelly stelt zich voor:

Hallo, ik ben Kelly Wouterse, een gepassioneerde 31-jarige vrouw met een hart voor zorg. Mijn reis in de zorg begon 15 jaar geleden, en vandaag werk ik nog steeds met heel veel liefde als coördinerende verzorgende in een woonzorgcentrum voor ouderen en daarnaast als begeleider bij Praktijk Sterre.
Mijn kennismaking met Praktijk Sterre was via Karen, en ik raakte onder de indruk van de tijd en liefde die ze investeren in de behandelingen en begeleiding van de kinderen en jongeren. Als coördinerende verzorgende op mijn andere werkplek was het soms moeilijk om die diepgaande aandacht te bieden vanwege de hoge werkdruk. Daarom ben ik in januari 2022 ook gestart als begeleider bij Praktijk Sterre.
Elke maandag is een feestje; het voelt niet als werken maar als een kans om echt het verschil te maken. Ons team is meer dan collega’s; we zijn een warm, liefdevol gezelschap dat voor elkaar klaarstaat. Rust, liefde, passie en het inspelen op behoeften staan centraal. Samen creëren we een sfeer waarin spontane ideeën en uitjes mogelijk zijn.
Bij Praktijk Sterre gaat het niet alleen om begeleiding op de praktijk, maar geven we handvatten mee voor thuis. Onze missie is het bieden van zorg en begeleiding met een warm hart, waarbij elk lid van ons team een essentiële rol speelt. Kom langs en ontdek de liefdevolle wereld van Praktijk Sterre, waar jouw welzijn onze prioriteit is.
Liefs Kelly