Lode stelt zich voor

LODE STELT ZICH VOOR

In de boeiende reis van mijn loopbaan, begon ik als commercieel medewerker, maar de roep van de horeca leidde me naar jaren van waardevolle ervaring en diepgaande mensenkennis. Terugkerend van een buitenlands avontuur in de horeca, koos ik ervoor mijn pad te wijzigen om voor mijn dementerende vader te zorgen.
In die periode ontdekte ik mijn passie voor het maken van een verschil in het leven van anderen. Dit leidde me naar een nieuwe weg als zelfstandige in de zorg en ambulante begeleiding. Mijn ontmoeting met Sterre, via Karen en neurofeedback therapie in 2020, bracht een nieuw hoofdstuk in mijn leven.
Van vrijwillige begeleider bij het zwembad groeide ik uit tot een toegewijde begeleider voor Sterre, waar ik nu wekelijks werkzaam ben. Met een stiefzoon met autisme en mijn eigen ervaringen in dit spectrum, heb ik mezelf toegerust met cursussen en trainingen, waardoor ik gelijkgestemden op een vertrouwde wijze kan begeleiden.
Mijn kracht ligt in het intuïtief verbinden en begeleiden van cliënten met gedragsproblematiek. Mijn gevoel is leidend in mijn begeleiding, en ik vind voldoening in het creëren van een veilige omgeving voor anderen.
Naast mijn rol als zelfstandige in de zorg, ben ik ook medisch chauffeur voor de huisartsenpost. Hier draag ik bij aan spoedvisites aan huis, waarbij ik samenwerk met artsen om optimale zorg te bieden.
Sterre is voor mij meer dan een werkplek; het is een warme omgeving waar ik rust en veiligheid vind. In een hecht team van gedreven collega’s, staan we altijd voor elkaar klaar, ondersteunen en versterken we elkaar. Ik voel me dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit team en gezamenlijk het verschil kan maken voor onze kinderen.
Lode van Leeuwen.