Karen stelt zich voor

KAREN STELT ZICH VOOR
Wie werkt er voor en bij Praktijk Sterre?
We starten een voorstel ronde waarbij we elk weekend een STERRE collega aan jullie voorstellen.
We beginnen met KAREN.
Zij is begin 2020 gestart bij Sterre en werkt fulltime.
Hieronder kunt u het verhaal van Karen lezen, wie ze is en wat haar activiteiten zijn bij Sterre.
Dank lieve Karen voor alles wat je onze kinderen, jongeren en volwassenen biedt.
Jouw warmte, empathie, ervaring en kennis zijn van onschatbare waarde.
Op naar nog heel veel jaren samen ?
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Mijn naam is Karen Schloszer en ik ben na mijn loopbaan als ZZP-er in de zorg en ambulante begeleiding in 2020 bij praktijk Sterre in dienst gekomen.
Ik woon in Harderwijk, ben moeder en oma van een prachtig stel kinderen.
Mijn maatschappelijke carrière heeft zich gekenmerkt door dienstverlenende beroepen waarin een sterk empathisch vermogen essentieel is. Het vereist zorgzaamheid en de bereidheid om je letterlijk in dienst van anderen te stellen, om groei te stimuleren en kwaliteit van leven te verbeteren. Ik ben breed georiënteerd waardoor ik bij praktijk Sterre als een vis in het water ben. Ik begeleid kinderen en volwassenen binnen het autisme spectrum, volwassenen en kinderen met NAH, CP en ondersteun cliënten met syndromen, gedragsproblematieken en ( kinder)dementie. Ik geef neurofeedbacksessies en vang cliënten thuis in de weekenden op om ouders te ontzorgen voor een paar dagen.
Mijn kracht ligt in het verbindingen kunnen leggen tussen mensen op verschillende niveaus. Ik ben open en sociaal maar ook nederig wanneer de situatie hierom vraagt zonder mijn professionaliteit te verliezen.
Naast mijn werk bij Sterre werk ik als vrijwilliger bij een stichting waar ik in de nacht waak bij ernstig zieken en stervenden thuis.
Om goed te functioneren is het van groot belang dat je je veilig voelt binnen je team en er altijd voor elkaar bent om te sparren, te lachen, te huilen en van elkaar te leren.
Dat heb ik gevonden bij Sterre. Iedereen wordt in zijn kracht gezet om het beste eruit te halen in het belang van onze kinderen op de praktijk.
Sterre is meer dan een werkplek, Sterre is voor mij thuiskomen. Iedere dag dankbaar dat ik het verschil mag maken voor onze kinderen en jong volwassenen en inmiddels een zeer grote groep in alle leeftijdscategorieën die specifiek voor de neurofeedbacksessies komen.
Met lieve groet,
Karen.