I will believe in you, even when no one else does

Wat ouders zeggen...

image

Wijnand en Annemarie Rijswijk:

Waar vind je een therapeut met passie voor haar werk, die denkt in mogelijkheden, blijft zoeken naar mogelijkheden, maar ook jouw kind ‘echt’ ziet? Wat waren wij blij toen we bij Inge terechtkwamen en zij dit alles in zich bleek te hebben. Maar het allerfijnste is dat Loïs, onze dochter, met enorm veel plezier naar Inge gaat en haar volledig vertrouwt. Wanneer we op de snelweg rijden en bijna bij afslag Harderwijk komen, begint ze al te lachen.

image

Sandra Broerse:

‘Alles voor het kind! Heel mooi en prettig om te ervaren voor kind en ouder’

image

Cindy de Vries:

‘Een therapeut met passie die zich enorm inzet voor iedereen. En ervan overtuigd is dat iedereen vooruitgang kan boeken’

image

Nienke Hofstede:

‘Inge heeft liefde voor haar vak, werkt vanuit haar hart en heeft het beste voor met de kinderen, zonder enig eigenbelang. 
Inge je bent een topper!’

image

Elles Smit:

‘Super therapeut die alles doet voor de kids’

image

Nicole Baptista:

‘Mooi om te zien hoe Inge met al haar passie, kennis en ervaring meer uit mijn zoontje weet te halen dan alle andere therapeuten’

image

Christa Saveur:

Inge was de 1e therapeut van mijn zoon. Het voelde meteen goed. Inge is een prachtmens, zij heeft veel uit onze zoon kunnen halen. ik ben haar heel dankbaar. Inge en haar werk zijn één. Eigenlijk zit ze in mijn hart.

image

Hans Buitenhuis:

‘Topmens Inge, 110% betrokken en bevlogen! Zeer kundig en ervaren!’